Leveringsvoorwaarden

 

De weergegeven prijzen zijn de totaalprijzen: ze omvatten 21% btw en intra-Europese transportkosten.

De artikelen die in voorraad zijn, worden door de post geleverd op het adres dat de Klant heeft opgegeven, ten laatste 10 werkdagen nadat we de bestelling hebben bevestigd.

De beschikbaarheid van een artikel wordt vermeld in de beschrijvende fiche.
Wenst u informatie over artikelen die niet in voorraad zijn, dan kunt u ons de geschatte leveringsdatum vragen op het e-mailadres
info@iamis.eu.


Tijdens de bestelling dient de Klant zijn gegevens correct door te geven, evenals het leveringsadres indien het om een ander adres gaat.

De bestelde producten worden enkel geleverd in de Benelux en in Frankrijk.

 

Marisaline bvba ijst alle verantwoordelijkheid af voor een overschreden leveringstermijn door een fout van de postdiensten of het transportbedrijf.

De eigendom van de bestelde goederen wordt pas overgedragen op de Klant na de volledige betaling van het gefactureerde bedrag.


Ingeval van een gedeeltelijk verlies of schade bij de levering dient de Klant per aangetekende zending met ontvangstbewijs een gemotiveerde klacht te sturen naar onze klantendienst, op het volgende adres: Marisaline bvba 3 rue Michel Christiaens, 7712 Herseaux, België, binnen de drie (3) dagen na ontvangst van de bestelde producten. Hij dient eveneens zijn bezwaren te uiten bij de transporteur (duidelijk, precies en gedetailleerd) en hij dient alle zichtbare afwijkingen die vastgesteld werden bij de levering te vermelden op de leveringsbon. Indien hij dat niet doet, kan hij geen aanspraak maken op een schadevergoeding.

In geval van een totaal verlies, dient de Klant eenzelfde klacht neer te leggen bij onze klantendienst.

Indien het geleverde product niet overeenstemt met de bestelling, dient de Klant contact op te nemen met onze klantendienst, die hem een retourbon zal bezorgen.
 
Zo kan de Klant het product, in perfecte staat en in de oorspronkelijke verpakking, terugsturen naar onze klantendienst zonder bijkomende kosten.
 
Daarna kunnen wij het product opsturen dat overeenstemt met de oorspronkelijke bestelling.

Veilige betaling Tevreden of geld terug Gratis levering Adviezen
Nieuwsbrief

Het merk

Collectie

E-shop

Contact

Jarilux nv
Rue Michel Christiaens 3
7712 Herseaux

T :     +32 56 33 21 54
E :    
BTW: BE 0405.422.782

Jarilux - Rue Michel Christiaens 3 - 7712 Herseaux - Belgique - T : +32 56 33 21 54 - TVA : BE 0405.422.782 - E :
Création site internet | IDcreation 2014 - Sitemap